Sarbatorile cu formatia Elixir

0

Sarbatorile cu formatia Elixir

 

Sarbatorile de iarna sunt pentru cei mai multi dintre romani cea mai frumoasa perioada a anului. Grijile sunt date uitarii si petrecem timp mai mult cu familia si rudele pe care le iubim. Sarbatorile de iarna sunt si un bun prilej de a petrece, si cum altfel decat cu mancare traditionala, vin ghiurghiuliu si muzica…romaneasca.

Sarbatorile cu formatia Elixir este garantia unor seri magice de iarna, plina de voie buna, asa cum doar romanii stiu sa le faca.

Deci, de sarbatori peterecem cu Elixir. Cantam si dansam doar pe romaneste. Vei avea astfel parte de mult mai multa distractie si cu 100% mai multa muzica romaneasca decat la alte petreceri la care ai luat parte pana acum!
Avem pregatite si momente usor nostalgice, dar si momente numai bune de joc si voie buna.Iata un moment interpretat de catre solistul formatiei Elixir, Marian Iamandi , vocea pe care a-i asculta-o ore in sir fara oprire… Un moment suta la suta romanesc.

 

Trebuie sa recunoastem ca de sarbatori ne place mai mult ca oricand sa fim romani. Toate traditiile noastre, portul popular si cantecele noastre ne aduc bucurie in suflete. De aceea, Craciunul nu-i Craciun si nici Revelionul Revelion daca nu petrecem pe ritmuri originale, romanesti.

Formatia Elixir este pregatita sa va infrumuseteze sarbatorile cu cele mai frumoase melodii romanesti, fie ele populare, usoare sau lautaresti.

Avem un repertoriu bogat si diversificat si structurat astfel incat sa fie dinamic, insa si cu momente de respiro pentru petrecareti.

Ne puteti contacta telefonic pentru a stabili detaliile unei viitoare petreceri organizate fie de Craciun, fie de Revelion.

Leave A Reply