Petrecere olteneasca cu Elixir

0

Petrecere olteneasca cu Elixir

Petrecere olteneasca cu Elixir
Petrecere olteneasca cu Elixir

Paradis Royal din Ramnicu Valcea a devenit recent centrul distractiei autentic romanesti, cu o petrecere olteneasca cu Elixir.

Muzica populara este una dintre manifestarile artistice prin care se reflecta spiritualitatea, gandirea si simtirea poporului nostru, este parte a culturii spirituale a natiunii noastre. De aceea formatia Elixir se identifica cu tot ceea ce reprezinta traditia adevarat romeneasca, iar evenimentele la care participa sunt pline de energie pozitiva si reaminteste fiecaruia cat este de bine sa fii roman.

Petrecere olteneasca cu Elixir a fost un bun prilej pentru invitati de a se bucura de folclorul autentic romanesc, un prilej de a fi alaturi de toti cei dragi cu care poti se simt bine, un imboldul absolut necesar bunei dispozitii, extrem de benefica pentru relaxarea psihica si descarcarea energiilor negative acumulate in viata de zi cu zi.

Suntem pregatiti de orice fel de spectacol si sa interpretam sute de melodii populare de suflet si cantece care au ramas in inimile noastre din generatie in generatie, precum si interpretari de exceptie ale elitei muzicii populare romanesti, dar si muzica usoara, lautaresaca, de petrecere etc.

Formatia Elixir a fost alcatuita in anul 2004, ca o necesitate de a exista pe piata romeneasca o trupa adevarata care sa stie cum sa faca spectacol total. Orchestra din Ploiesti, reuneste talentul si profesionalismul a cinci tineri deosebiti, oameni dedicati nobilei arte-muzica.

.Cu o bogata experienta in domeniul muzical,formatia ”ELIXIR” din Ploiesti va garanteaza succesul si reusita unei petreceri de neuitat.
Suntem pregatiti sa satisfacem toate gusturile din domeniul muzical, cu un repertoriu amplu si diversificat. Fiecare spectacol al nostru este unic si personalizat suta la suta conform cerintelor si preferintelor clientilor nostrii. Ne reinventam in permanente si cream momente unice, de neuitat. Suntem pregatiti cu spectacole de toate genurile de la cafe-concert,muzica usoara romaneasca si internationala,folclor,muzica lautareasca si de petrecere pana la ritmurile moderne adaptate cerintelor actuale,

Va asteptam sa ne contactati si sa cream impreuna inca un moment magic, o amintire cat pentru  o viata!

Leave A Reply