Madalina Banica si Marian Iamandi -recital

0

Madalina Banica si Marian Iamandi -recital

Zilele toamnei din Ploiesti nu au trecut neobservate. Madalina Banica si Marian Iamandi,  solisti vocali in cadrul trupei Elixir au sustinut doua minunate recitaluri, in colaborare cu Orchestra “Flacara Prahovei”, dirijor Marian Dovanca.

Succesul a fost unul garantat! Pasiunea  pentru muzica dar si experinta acumulata si-au spus cuvantul asa ca, cei doi au reusit sa aduca in sufletele tuturor voie buna si bucuria de a fi roman.

Madalina Banica si Marian Iamandi au reusit sa creeze atmosfera de vis printre cei care au luat parte la petrecere.

 

Daca si tu esti in cautarea unei formatii de muzica populara sau usoara pentru un eveniment corporate sau pentru nunta ta, botezul copilului sau orice alt eveniment important din viata ta, asteptam sa ne contactezi.

 

 

Avem un repertoriu extrem de vast, care include stiluri de muzica foarte diverse, plus ca stim cum sa FACEM ATMOSFERA. Calitatea artistica si experienta membrilor nostrii iti garanteaza reusita evenimentului.

Trupa noastra se caracterizeaza printr-un stil modern, usor nostalgic, proaspat si suta la suta romanesc. Membrii trupei Elixir se remarca cu un repertoriu bine ales care acopera toate genurile muzicale, interpretate cu multa eleganta, solistii vocali fiind cei care definesc spre perfectiune prestatia si tinuta deosebita a grupului.

Daca am reusit sa va convingem ca suntem potriviti si pentru tine, te asteptam sa ne contactezi si sa transforman evenimentul tau in cel mai frumos moment din viata ta.

Leave A Reply