Joc si voie buna cu Elixir

0

 JOC SI VOIE BUNA CU ELIXIR

Joc si voie buna cu Elixir, in momentele cele mai frumoase ale vietii.

Romanii sunt prin excelenta oameni veseli, care pastreaza traditiile locului, impletindu-le cu buna dispozitie si, neaparata, cu muzica populara de calitate, interpretata de oameni inimosi care simt si traiesc prin muzica.
Oricat de mult ne-ar placea strainatatea, cu toate tentatiile ei, cand vine vorba despre o petrecere adevarata, romanii adevarati aleg sa petreaca cu mancare traditionala si pe ritmutirile muzicii autohtone.

Daca si tu te pregatesti de o petrecere, fie ca este vorba despre nunta, botez, Craciun, Revelion sau orice fel de aniversare importanta din viata ta si a familiei tale, te invitam la joc si voie buna cu Elixir, formatia pregatita sa faca spectacol de muzica populara, lautareasca, usoara sau mixta, asa cum va place.

Muzica de petrecere a celor de la Elixir este prilej de joc si voie buna, care ii va face pana si pe cei mai stangaci intr-ale dansului sa- si demostreze talentul de a petrece pe ringul de dans.

Joc si voie buna cu Elixir, inseamna de fapt un ring de dans plin de oameni care se distreaza, se bucura de viata si de rudele si prietenii care ii sunt alaturi.

Pentru orice detalii, va stam cu drag la dispozitie cu orice fel de intrebari. Ne puteti contacta pe facebook- Formatia Elixir Ploiesti sau telefonic, pe numarul de mobil 0727.890.078

Leave A Reply