Hora cu Madalina Banica

0

Hora cu Madalina Banica

„FOLCLORUL ESTE CARTEA DE IDENTINTATE A NEAMULUI!”, iar hora este dansul suta la suta romanesc care ii uneste pe toti ce-i care au in piept o inima romana.

Nu exista eveniment unde sa se stranga romani si sa nu se joace o hora. Fie ca este vorba despre un eveniment oraganizat in cadrul familiei(nunta, botez, logodna, aniversare a nuntii de aur etc.) sau eveniment corporate, hora va insufleti atmosfera, ii va inveseli si binedispune pe toti cei care se vor prinde in joc.

Hora cu Madalina Banica,solista a trupei Elixir din Ploiesti, este un moment deosebit pentru toti cei ce traiesc si simt romaneste. Madalina Banica este o adevarata aparitie si asta pentru ca surprinde nu doar cu o voce minunata ci si cu o prezenta eleganta si plina de feminitate.

Hora cu Madalina Banica este un bun prilej de a sarbatori momentele frumoase ale vietii, oricare ati alege sa fie ele.

Hora este un dans traditional din Romania. Este un dans taranesc care reuneste intr-un cerc mare intreaga adunare. Dansatorii se tin de mana, facand 3 pasi în diagonala in fata, S-D-S, urmati de bataie cu dreptul, apoi in spate, trei pasi D-S-D, bataie cu S, totodata invartind cercul, in principiu invers sensului acelor ceasului. Participantii cântă cu totii versurile cantecului fiind acompaniati de instrumentisti. Țambalul, acordeonul, vioara, viola, contrabasul, saxofonul, trompeta sau chiar naiul sunt instrumente care acompanieaza de obicei o hora.

Se danseaza hora la nunti sau la mari sarbatori populare. Hora cea mai cunoscută este Hora Unirii.

Nu ezitati asadar sa ne contactati pentru a lua parte la evenimentul dumneavostra si sa petrecem impreuna romaneste, asa cum doar poporul nostru stie sa o faca.

Avem o experinta bogata in domeniul evenimentelor festive, cei mai buni instrumentisti si cei mai buni solisti de muzica populara si usoara.

Leave A Reply