Elixir la nunta ta

0

ELIXIR LA NUNTA TA

 

Da sunet si culoare nuntii tale, cu formatia Elixir din Ploiesti. Elixir la nunta ta este garantia unei petrereri reusite, in care toti invitatii vostrii vor dansa si se vor distra pana in zorii zilei.

Casatoria este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui om, momentul cand se uneste nu doar in fata ofiterului de stare civila,  ci si in fata lui Dumnezeu,cu persoana iubita.

 De aceea pregatirile pentru petrecere sunt foarte importante. De la salon, invitatii, marturii de munta, carduri de masa, meniu si finalizand cu….muzica buna. Muzica va fi detaliul care va face diferenta si care va decide daca petrecerea de nunta este una reusita sau nu.

 De aceea. pentru magica noapte a nuntii este bine sa lasati aceasta sarcina in mana unor profesionisti. Reusita evenimentului dumneavoastra depinde in mare masura de calitatea divertismentului si atmosfera creata de formatia de nunta, la eveniment.

Formatia Elixir la nunta ta este garantia reusitei unei nopti de vis. Avem ca atuuri pasiunea pentru muzica, experienta in domeniu, dotarea tehnica de exceptie, luminile de show si o orchestra formata numai din muzicieni de exceptie.

Prestatia noastra este live, creandu-se astfel o atmosfera festiva extraordinara care va atrage ca un magnet pe ringul de dans toti invitatii de la nunta.

Pe toata perioada cat invitatii servesc felurile de mancare, momentul va fi acompaniat de muzica electronica. Alternam astfel momentele de dans live cu servirea felurilor de mancare acompaniate de muzica Dj.

Programul nostru este extrem de diversificat si se vor interpreta toate genurile muzicale. Avem pregatite peste o mie de melodii. Spectacolelel noastre sunt unicat pentru fiecare eveniment la care participam. Ne reinventam cu fiecare ocazie cu care luam parte la vreun eveniment important din viata dumneavoastra.

 

Leave A Reply