Elixir-ul din viata ta

0

Elixir-ul din viata ta

Elixir-ul din viata ta – formatia de  nunta care da tonul petrecerii tale. Oricare ar fi evenimentul pentru care ai nevoie de o formatie profesionista de muzica,trupa Elixir este pregatita sa faca spectacol.

Fie ca este vorba despre o nunta, botez, zi onomastica, petrecerea de logodna sau oricare eveniment important din viata ta, Elixir va tonul petrecerii si o va transforma intr- una de vis.

Garantam ca trupa va deveni pentru tine Elixir-ul din viata ta, mica placere vinovata care va umple sufletul de bucurie si tie dar si tuturor invitatilor vostrii.

Pentru ca fiecare eveniment la care participam este unic, am creat un proiect muzical special, personalizabil pentru fiecare client in parte. Spectacolele noastre sunt astfel create pentru a satisface cele mai exigente gusturi in materie de programe muzicale artistice pentru evenimente festive, nunti, botezuri, corporate.

in general, repertoriul este format din piese foarte cunoscute, dar suntem pregatiti sa interpretam si melodii la solicitarea invitatilor, fara ca ele sa fi fost pregatite pentru programul respectiv.

Pentru un succes garantat si pentru ca spectacolul sa iasa pefect, clientul va purta mai multe discutii pentru a se stabili toate detaliile petrecerii, in ceea ce priveste muzica bineinteles. In timpul pauzei programul va fi sustinut de DJ sau muzica electronica, la alegere, cu muzica de dans.

Pentru fiecare membru al trupei noastre, muzica este un stil de viata. Ne definesc eleganța, virtuozitatea si placerea de a starni vibratia iubirii pe intelesul fiecarei inimi. Cu multa pasiune si daruire ne straduim sa satisfacem si cele mai exigente gusturi muzicale.

Suntem nu doar o simpla trupa ci o adevarata familie, care va veni la evenimentul dumneavoastra cu inimile deschise pentru a va oferi cel mai frumos cadou cu putinta: o seara reusita. Vom deveni… elixir-ul din viata ta.

Pentru alte informatii va stam oricand la dispozitie cu placere fie telefonic – 0727- 890.078 , fie pe facebook.

Leave A Reply