Craciun in stil romanesc

CRACIUN IN STIL ROMANESC

Craciun in stil romanesc
Craciun in stil romanesc

Noi credem ca sarbatoarea Craciunului este cea mai frumoasa de peste an. Pentru ca decembrie este luna darurilor, vrem si noi sa va oferim un cadou- un Craciun in stil romanesc, cu cantece populare si muzica de petrecere.

Spre exemplu, daca esti reprezentantul unei firme si vrei sa oferi angajatilor o petrecere de Craciun de cinci stele, formatia Elixir este raspunsul la cautarile tale. Repertoriul nostru vast si bine interpretat va pune in valoare si mai mult  imaginea companiei si va motiva intreg personalul sa se implice in proiectele de viitor ale companiei.

Formatia Elixir poate oferi spectacol total, un Craciun in stil romanesc, cu costume traditional romanesti si muzica populara si de petrecere. Suntem pregatiti sa oferim servicii personalizate in functie de cerintele companiei pentru ca evenimentul trebuie sa aiba succes, astfel incat sa vrei sa il faci si data viitoare. Vom binedispune intreg personalul si ii vom face sa creada si mai mult in firma ta.

Craciun in stil romanesc este un excelent prilej de socializare intre colegi si alti parteneri de afacere, intr-un ambient plin de armonie si voie buna, alaturi de formatia Elixir din Ploiesti.

Craciun in stil romanesc
Craciun in stil romanesc

Avem pregatit un program vast de muzica lautareasca si populara romaneasca , dar si muzica usoara, intepretata de cei cinci membrii ai echipei noastre: Madalina Banica – solista muzica populara, Andreea Moise – solista muzica usoara, Ciprian Ionescu – saxofon, Daniel Pitca – acordeon, Marian Iamandi – Orga electronica si solist vocal.

Garantam reusita petrecerii cu un Craciun in stil romanesc, cu muzica live si multa voie buna.

Ne puteti contacta apeland numarul de telefon 0727890078 sau pe facebook Formatia Elixir Ploiesti.

Comments are closed.